Vacature: Proces Manager/Engineer

Als Proces Manager/Engineer bij Bio Energy Coevorden B.V. (BEC) ben je verantwoordelijk voor het zo optimaal mogelijk implementeren van nieuwe en gewijzigde productieprocessen. Je bent betrokken bij het ontwerpen, ontwikkelen, analyseren, monitoren, implementeren, aanpassen en verbeteren van nieuwe productieprocessen. Je zorgt ervoor dat nieuwe projecten zo efficiënt mogelijk verlopen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het product. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie van BEC.

Als Proces Manager/Engineer van deze prachtige productielocatie ben je betrokken bij de uitbreiding van huidige BEC capaciteiten, zoals een tweede biogasplant, Co2 vervloeiing, LNG plant, installaties en de bijbehorende vergunningen. Het vermogen om consistent te reageren met een hoge mate van eigen initiatief om kleine of grote problemen op te lossen. Je zorgt ervoor dat je vanaf dag één klaarstaat om een topprestatie te leveren.

Je weet hoe belangrijk het is om resultaat gedreven te zijn met de mogelijkheid om de planning te volgen. Kennis om tijd en prioriteiten te beheren ter ondersteuning van meerdere nieuwe projecten. Door jouw alertheid en scherpe aandacht heb je detail voor nauwkeurigheid. Je bezit een analytisch- en probleemoplossend vermogen en je bent numeriek scherpzinnig. Je weet naadloos de paden binnen de overheid te bewandelen als het om vergunningen gaat.

Je gaat echt de verbinding aan en je weet jouw prioriteiten te bewaken. Je komt te werken in een klein, hecht, informeel, technisch projectteam. De kernwaarden die de basis vormen voor de ontwikkeling van dit bedrijfsonderdeel zijn: ondernemerschap, betrouwbaarheid, samenwerking en flexibiliteit.

Jouw profiel: Om succesvol te zijn als Proces Manager/Engineer Bio-Energiecentrale beschik je over een afgeronde Bachelor of Master opleiding, bij voorkeur in de richting van proces technologie of chemische industrie. Kennis van waterstof is een harde eis. Daarnaast heb je ervaring met overheidsinstellingen betreft vergunningen. Verder heb je meerdere jaren managementervaring in een operationele omgeving in de energie- of afvalsector.

Het zou geweldig zijn als je al ervaring hebt met het bedrijven van biomassacentrales of afvalverwerkingsinstallaties. Daarnaast ben je een ondernemer, een teamplayer, en je zet veiligheid voorop. Een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk) is noodzakelijk.

Klaar voor de kennismaking? Laat ons weten wie je bent & neem contact met ons op. Bellen kan naar 0524-745215 – (Jacqueline van Toledo), of stuur een email info@bioenergycoevorden.nl