Vacature: Project Manager

Als Project manager bij Bio Energy Coevorden (BEC) wordt je van aanvraag tot oplevering verantwoordelijk voor de uitvoering van uiteenlopende projecten en installaties. Samen met het team van projectmanagers, operators en engineers verzorg je het volledige project.

Jij bent in de lead met het opvragen van offertes, de overdracht van opdrachten naar de juiste afdelingen en je houdt het gehele proces en de voortgang in het oog. Daarin acteer je proactief, signaleert risico’s en weet de verwachtingen te managen naar alle betrokkenen. Uiteindelijk zorg je voor de juiste en tijdige oplevering van de projecten. Al met al een uitdagende functie voor een ervaren en enthousiaste projectmanager met commercieel en technisch inzicht.

Binnen de organisatie van BEC heerst een heel vriendelijke en open sfeer waar men dagelijks bezig is om perfectie na te streven in het werk. Dat zegt genoeg over de cultuur; een laagdrempelige, creatieve en professionele omgeving waar liefhebbers kwalitatief en ambitieus aan de beste mogelijke systemen bouwen. De komende jaren ligt de nadruk op samen groeien, samenwerken en projecten nog beter uitvoeren. Binnen de organisatie is veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt direct verantwoordelijkheid en vertrouwen en er is aandacht voor eigen persoonlijke groei.

Je komt te werken in een klein, hecht, informeel, technisch team en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende project werkzaamheden zoals ontwerp, inkoop, planning, oplevering en budgetbewaking. Tevens kan jouw assistentie nodig zijn bij de bouw en inbedrijfstelling van onze installaties.

Wij zijn op zoek naar een collega die in deze dynamische job werkprocessen optimaliseert om gedurende het proces tijdig in te inspelen op knelpunten en problemen. Daarnaast signaleer je trends en ontwikkelingen in de markt en vertaal je deze naar gevolgen voor de organisatie. Je bent vasthoudend in het behalen van resultaten en stimuleert en ondersteunt anderen bij het behalen van resultaten.

  • Een enthousiaste, leergierige, collegiale en verantwoordelijke instelling;
  • Je bent communicatief vaardig, kan goed organiseren, maakt duidelijke afspraken en komt die na;
  • Een gedegen kennis van en interesse in bouw, werktuigbouw-, proces- en bouwkunde op HBO+ werk- en denkniveau. Enige ervaring met 3D tekenen is een absolute pre;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Duitse taal is een absolute pre;
  • Bereidheid tot het je eigen maken van (soms complexe) technische systemen;
  • Een rijbewijs B;
  • Fulltime en flexibel inzetbaar;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Flexibel, een echte teamplayer en resultaatgericht;
  • Leidinggevende capaciteiten.

Klaar voor de kennismaking? Laat ons weten wie je bent & neem contact met ons op. Bellen kan naar 0524-745215 – (Jacqueline van Toledo), of stuur een email info@bioenergycoevorden.nl